Portfòlio.

Fotografia Expressionista

    És curiós com d'una única fotografia es poden treure mil i un matisos. Aquestes imatges ja han sortit en altres ocasions als meus blogs, però ací els he donat un caràcter més ombriu.
        És evident que, malgrat el nom de la entrada, aquestes fotos no són expressionistes. L'Expressionisme ja fa moltíssim de temps que ha succeït, i a més a més es tractà d'un moviment estrictament germànic i nòrdic.
    Però deixeu-me somniar una mica, si us plau...   

      
Gòtic Expressionista.


Pati D'Armes.


Les Esclaves Expressionista.


Al Voltant de La Llar.Fotografia? Dibuix?

     Fotografia? O dibuix? Tant li fa. Si es tenen idees, i se sap la manera de fer un bon ús exhaustiu - a la meva terra, això es diu abús - d'un programa de retoc d'imatges, es poden aconseguir efectes realment curiosos. 
     Aquestes fotos ja han aparegut en d'altres blocs meus, i seran una repetició del mateix tema - fins i tot de la mateixa imatge -. El que m'interessa mostrar ací és com d'una idea es poden treure mil matisos diferents.


Enclau.


Matís.


Polaris.


Negre sobre Blanc.


 Expressions.


Seguretat - Casa d'Espiritualitat -.


Impressions/Expressions


Moment ¿Màgic?


Descans a la vora del camí.


Idil·li.Expressions, O el Setè Cel.Expressions O El Caminoi.Pati.Armes.Anul·lació.Floracions.Setè Segell.


A Manera de Pròleg       Aquesta pàgina serà un llarg però no avorrit mostrari d'allò que jo anomene L'Estil Robur, almenys en matèria d'Art Fotogràfic. Estic intentant fer-me un estil propi. No sé si estic aconseguint-ho o no. Però per a cabut, el nene.
   Espere que gaudiu de la meva obra. I podeu ésser tant crítics amb mi com volgueu.


Quasi Un Piano Màgic.

Màgics Nadals. Abstraccions.


Ombres o Silueta.


Màgic Nadal.


Nadals 2013 Punt & Final.
    Aquest és i no és alhora un xicotet (primer) mostrari dels meus treballs. Com podreu anar comprovant poc a poc, puc ésser repetitiu. Però al llarg de la meva experiència vaig millorant per tal de crear-me allò que jo anomene l'Estil Robur o l'Estil Vathek.
  

Jardins. Reflexions a La Ciutat de L'Art.


Recolliment.Recolliment 02.Estic Cabrejada Amb Tu! Amiga Meva...!Matisos Al Parc

(Un Camí, que és un Enigma) 

       El que ara ve és el que en pintura s'anomenaria un estudi. En aquest cas es tracta d'una sèrie de sis fotos retocades que pretenen ser una mena de vibrant comparativa de com la llum pot afectar la mateixa percepció de les coses.

   
Vertical.


Fosc.


Clar.


Clarobscur.


Lluny.


Futur.

  

Que no és un Piano, això

    A còpia de ser repetitiu, ací teniu set imatges d'un mateix objecte: Una escultura (¿¿??) en ferro d'un piano. El que interessa ací és mostrar com poden influir els canvis de llum i de textura a la percepció de les coses. Quelcom això feien els impressionistes.
  

Estampes & Civitas.


Un Món Aliè... Quadratura...Impromptu.
En Un Dramàtic Món


El Bes.


Gris Bes


Ràpids a La Conurbació 
Fotografia A L'Oli

     ¿Com es poden fer  - més encara - malbé dues fotografies no massa bones?
       Mireu avall. 


 Paisatge a L'Oli.


Contemplació (Fotografia a L'Oli).
Entre Versals.Ad Infinitum...

...En Blanc & Negre.

Mai no s'heu plantejat la diferència que pot ésser entre el Color i el Blanc & Negre. No estic preguntant-ho, ho afirmo, però no per res, sinó perquè la majoria dels mortals no ens replantegem aquestes coses.  


Impressions/Expressions

      La gran majoria de la gent sap fer una fotografia. El que resulta molt més difícil és que una foto pugui ésser una obra d'art, sigui el que això sigui. Art..., o potser un bon treball d'artesania. Jo, per exemple, solc utilitzar la càmera digital a l'antiga usança, com si fos una càmera de fotos analògica. Però si es vol fer quelcom que pugui ésser assimilat a una fotografia artística, gairebé tot val. Es poden aconseguir fotos artístiques fins i tot amb una càmera desestimable, o amb una per a nens. 
    O tractant les fotografies amb un programa informàtic. Perquè per molt bon equipet que tinguis, si no posseeixis eixa espurna especial, no serveis per a res. Compta no la càmera, sinó el Fotògraf: ell és el qui li dona caràctes a la Fotografia.

       
Impressions.


Impressions/Expressions.


Expressions.

   Heus ací la mateixa foto tractada tres cops amb el mateix programa. És qüestió de sensibilitat per a l'Art.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada